زیرا قبل از سرو غذا، مشتریان اولین چیزی که میبینند، اصول طراحی داخلی رستوران دکوراسیون محیط است. انتخاب رنگ در رستوران هایی که پر رفت و آمد هستند در کنار زیبایی محیط رستوران بایستی مطابق با سبک رستوران و سلایق مشتریان باشد. از طرفی با توجه به رونق نسبی اقتصاد در این شهر و راهاندازی مراکز خرید جدید با استانداردهای کشور ترکیه در تبریز، نیاز به ایجاد رستوران های کارآمد را در این شهر افزایش می دهد. به هر حال نکته مهم اینجاست که در صورت وجود ابهام در کانسپت اصلی به شدت می تواند افزایش داشته باشد. در این رستوران ها از یک میز کوچک به نام کرسی هم می توان استفاده کرد. اهمیت این شهر از لحاظ گردشگری و صنعتی، تبریز را به یکی از مراکز استان پرجمعیت ایران تبدیل کرده است. بلکه موضوعی است که خودش را به مخاطب می رساند و استوار باقی می ماند، حتی اگر در همسایگی شما، رقیبتان آن را کپی کند، حتی اگر کارکنان شما بعد از جدایی از شما کسب و کار مشابهی راه بیاندازند، حتی اگر زمینه رقابتی شما تبدیل به رقابتی در کلاس کار شما شود.
انجام این مطالعات علیرغم وقت گیری نسبی، می تواند از خطرات شکست کسب و کار شما بویژه در حوزه رستوران داری بکاهد. با این وجود سعی نکنید که راه نفس کشیدن هم برای مشتریان نگذارید، بهتر است تزئیناتی که انتخاب می کنید در حد و اندازه معقول و مناسب باشند و در عین حال نیز با دیگر اجزای دکور رستوران شما دارای همخوانی مناسبی باشند. ایده های بسیاری برای طراحی دکوراسیون کافه رستوران وجود دارند که مهم ترین آن ها جذاب نمودن فضا در عین این که مشتریان احساس گرسنگی کنند می باشد. چراغ های متصل به سقف علاوه بر اینکه با رنگ سفید خود در عین تضاد با رنگ سقف و دیوار تضاد ایجاد می کنند ارامش بخش نیز هستند و نور کافی برای کافه را مهیا می کنند.
در ایران نیز به کار بردن مصالح طبیعی مانند سنگ و چوب در طراحی رستوران باعث می شود فضای آن اصیل تر شود، همچنین اگر رستوران سنتی باشد میز و مبلمان نیز باید به گونه ای انتخاب شوند که فضایی کلاسیک را در ذهن مشتریان تداعی کند. هدف از این طراحی در رستوران سنتی ایجاد آرامش و لذت هر چه تمام تر است. یکی از برجسته و مهمترین ویژگی که باید برای کافه رستورانهای امروزی را در نظر بگیرید، توجه به دکوراسیون و طراحی داخلی آنها میباشد؛ چون پیش از سرو غذا مشتریان نخستین چیزی که میبیند، دکوراسیون محیط است.
در طراحی و اجرای دکوراسیون رستوران سنتی باید به تمامی عوامل تاثیرگذار در جذب مشتری و جلب توجه آنها توجه کرد. استودیو معماری بوم تبریز با توجه به سابقه خود در طراحی و اجرای پروژه های تجاری متعدد و انجام مطالعات فراوان در زمینه بازاریابی و بازارسازی قبل از طراحی فضای تجاری، به شما پیشنهاد انجام این مطالعات را می دهد. طراحی رستوران در تبریز با توجه به ذائقه مشکل پسند مردم تبریز و وجود رقبای قدرتمند، یک امر بسیار رقابتی است که نیاز شدید به ایجاد مزیت نسبی در آن کاملا حیاتی است. اینکه افراد کافه رستوران شما را با یک نشان خاص به یاد بیاورند اتفاق بسیار مثبتی است که در کنار کیفیت غذای خوب و خدمات مناسب به مشتری به مراجعه دوباره کمک خواهد کرد.
موجی از افتتاح رستوران های جدید و متنوع در تبریز نشان از وجود حس نیاز به راهاندازی رستوران از تبریز را دارد. در اینجا می توانید تصاویری متنوع از دکوراتیو فضای داخلی فست فود ها با طراحی زیبا و جدید را ببینید و ایده بگیرید. یک ویژگی جذاب در طراحی داخلی رستوران دیاکو در خیابان نیاوران تهران، انتخاب مبلمان متنوع است. اما در واقع یک سری اطلاعات و طرحها توسط کد نویسی به دستگاه CNC داده میشود، سپس دستگاه بر اساس آن اطلاعات و کدها طرح مورد نظر را بر روی چوب نرده سی ان سی پیاده خواهد کرد. بله، کیفیت غذای شما نقش بزرگی در جذب مشتری دارد، اما ظاهر و حال و هوای رستوران نیز تاثیر به سزایی در تجربه مشتری از این محیط دارد. در طراحی فضای داخلی رستوران سنتی باید به رنگ دیوارهای داخلی نیز توجه کنید. شما برای جلب توجه به این قسمت (سقف) از رستوران خود نیازی به سقف کلیسای جامع با تیرهای چوبی چشمگیر ندارید. یکی از این مکان ها؛ رستوران ها هستند که ما در این مقاله هر چند به صورت مختصر نکاتی را در خصوص طراحی داخلی آن برای شما بیان کرده ایم؛ با ما همراه باشید. به نوعی که ممکن است از رنگ قهوه ای مورد نظر ما حداقل 3 طیف رنگی مختلف ایجاد شود.
سبک طراحی دکوراسیون رستوران ایرانی سنتی هنوز هم بسیار محبوب و مورد پسند است. از طرفی کسانی که برای صرف غذا رستوران سنتی را انتخاب می کنند، دوست دارند تا در فضایی کاملا متفاوت از سایر رستوران ها قرار گیرند، لذا معماری و طراحی داخلی رستوران سنتی بسیار حائز اهمیت است. دکوراسیون داخلی برای مکانهایی مانند رستورانها اهمیت ویژهای دارد. به همین دلیل است که اکثر رستورانها از تنهای قرمز، قهوه ی و طلایی استفاده میکنند. نقاشی های با طرح قهوه و فنجان در فضای کافی شاپ بسیار نمود پیدا میکند. بهترین رنگ برای دیوارهای رستوران سایه های قرمز ، قهوه ای ، سبز ، نارنجی ، زرد ، آبی و بنفش است. منابع عکسها: سایت هتل پارسیان استقلال، عکاس نامشخصرستوران مطبخ در روزهای پنجشنبه و جمعه و همین طور روزهای تعطیل، بوفه صبحانه دارد که میتواند تجربهای متفاوت برای علاقهمندان به صرف این وعده غذایی در رستوران باشد. منبع عکس: انجمن گیاهخواران ایران، عکاس نامشخصرستوران پیور دکوراسیونی بسیار زیبا با میز و صندلیهای سفید دارد که میتواند در زمان ورود به رستوران توجه شما را جلب کند.
طراحی رستوران در تبریز با توجه به سابقه فرهنگی و اقتصادی و موقعیت جغرافیایی این شهر امری بسیار مهم و پرکاربرد محسوب می شود. رستوران مانسون لانژ از بهترین رستوران های منطقه جردن در شمال تهران می باشد که در آن غذاهای دریایی، ماکی رول، انواع سالاد و پیش غذا، غذای گوشتی و سوشی نیگری همراه با نودل و برنج بر اساس انتخاب شما سرو می شود، کاری سبز تایلندی، نودل سوخاری، فیله مینیون، ماهی سالمون، میگو گریل، سالاد سزار، سالاد اردک سوخاری و تمپورای سبزیجات از معروف ترین غذاهای مانسون لانژ خیابان گلدان است. افق بازاریابی و آنالیز مناسب بازار نقشی بی بدیل در بهبود شرایط کسب و کار بازی می کند. بحث ایجاد ” مزیت نسبی ” برای رقابت پذیری یک کسب و کار که یک موضوع بسیار ارزشمند است، در این حالت از بین رفته و تنها سایه ای از خود به جا میگذارد. فضاهای داخلی رستورانهای سنتی به صورتی میباشد که مشتری میتواند وقت زیادی در آن جا بماند و غذای خود را به طور آهسته میل کند. به طور مثال اگر رستوران در کنار ساحل واقع باشد، باید از نورهای پراکنده و منعکس شده در سطح آب استفاده کنید، این عامل باعث میشود مشتری احساس کند که با ساحل فاصله ی زیادی ندارد.
مشتریها بر اساس مکان رستوران انتظار طراحی مخصوص آن مکان را دارند؛ یعنی اگر مکان رستوران سنتی باشد باید فضای درون رستوران به صورت سنتی طراحی شده باشد، یا این که غذایی که در رستورانهای سنتی پخت میشود باید به طور معمول آن غذا به صورت سنتی در ظروف سنتی سرو شود. به طور معمول صندلی مشتریان با ارتفاع ۴۶ سانتی متری میتواند بهترین گزینه باشد، چون اکثر مشتریان میتوانند از آن استفاده کنند. در این مطلب به بررسی طراحی رستوران و کافی شاپ کاراکتر می پردازم که سعی کرده بدور از تجملات، فضایی آرام و لذت بخش برای مشتریان خود پدید آورد. یکی دیگر از مزیت های وجود گروه های تخصصی مختلف در آسو جهت طراحی داخلی رستوران سنتی ، تضارب آرا و دیدگاه هاست که منجر به خلاقیت و نوآوری در پروژه های این مجموعه شده و در نهایت به یک نتیجه بهینه منتهی می شود.
به طور خلاصه از آنجایی که این امر بررسی و تحقیق عمیقی می طلبد، بهینه ترین مسیر برای نتیجه گیری درست و تعریف درست و جایگذاری مناسب کانسپت، شروع پروسه از نقطه پایانی آن است. ۵. میتوانید با درست کردن حوضچههای کوچک، یک فضای سنتی و قدیمی به وجود آورید. عناصر بکار رفته در قسمت ورودی نیز باید کاملا با سبک دکوراسیون داخلی رستوران هماهنگ باشد. سن ، تحصیلات ، فرهنگ ، مذهب و درآمد مردم بر روی سلیقه و نظر آن ها تاثیر گذار است متعاقبا همه ی این موارد بر روی طراحی دکوراسیون شما نیز اثر می گذارد . مخاطبان و تهرانی های عزیز توجه داشته باشند کیفیت همه چیز در باغ رستوران نور از غذا گرفته تا نوع پذیرایی و همچنین دکوراسیونی که برای آسایش و آرامش بیشتر شما عزیزان در نظر گرفته شده، در سطح حرفهای قرار دارد و اگر رستوران گرد متبحری نیز در شهری مانند تهران باشید، خود با دیدن غذای فوق العاده خوشمزه و خوش رنگ و لعاب باغ رستوران نور متوجه کیفیت خواهید شد. برای کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما در تماس باشید.
در بررسی کلی که توسط کارشناسان ما انجام شده، یکی از عوامل اصلی توفیق یا شکست یک رستوران و کافی شاپ ، میزان خلاقیت در طراحی، برندینگ (برندسازی) و مکان یابی رستوران می باشد که بر لزوم اهمیت به موضوع خلاقیت در طراحی رستوران در تبریز صحه می گذارد. لطفا نظرات و پیشنهادات و انتقادات خودتون رو در این زمینه با ما و سایر کاربران در بخش دیدگاهها به اشتراک بگذارید. شهر تبریز با جمعیتی افزون بر 1.5 میلیون نفر در منطقهای کاملا ترانزیتی در شمالغرب کشور قرار دارد. در دکوراسیون داخلی رستوران و فست فود مدرن متریال جدید با توجه به تکنولوژیهای جدید مورد استفاده قرار میگیرند و برخی از آنها بیش از فرم بر عملکرد تأکید دارند. ۴. برای فضای صمیمانه در رستورانهای سنتی میتوانید از متریال چوب استفاده کنید، چون باعث حس گرما و صمیمیت بیشتر میشود.